16 Ocak 2012 Pazartesi

TANIŞALIM MI?

Merhabalar,


ben Aysel, 35 yaşındayım ve Izmir'de yaşıyorum.Uzun süren sessiz Blog takiplerimden sonra nihayet Blog açma hayalimi gerçekleştirdim :)
Mutfakta olmayı,özellikle Pasta ve Kurabiye yapmayı çok seviyorum. Gaziemir Halk Eğitim Merkezinin 2010-2011 Eğitim döneminde açmış olduğu Pastacılık, ayrıca Aşcılık kurslarına katıldım.Pastacılık ile ilgili eğitimlerim devam ediyor.Çevremin 'hadi artık 'baskıları sonucunda siparişte almaya başladım :)  Yaptıklarımı burada paylaşmak beni çok mutlu edecek,tabi birde imrenek okuduğum Blog dostluklarına bende katılabilirsem :)))

şimdilik benden bu kadar,merak ettikleriniz varsa siz sorun ben cevaplayayım :)))



sevgiler...

8 yorum:

  1. Blog dunyasina ho$geldin sevgili Aysel!
    Hemen kayna$irsin aileyle hiç merak etme :))
    Sevgiler,Burcu
    http://chaplincafe.blogcu.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkür ederim sevgili Burcu ... umarım öyler olur,ama bak başladım bile kaynaşmaya :))
      Sevgiler Aysel

      Sil
  2. Sevgili Aysel...

    Baskı yapanlardan biri olarak "nihayet" diyorum ççççok başarılar diliyorum. Tebrikler arkadaşım.
    Blog sayfasındaki kuzucuklar Ateş'in doğum gününde yaptığın kuzular..Ateş hala onlarla oynuyor..hatta şu an ekranda gördü ve "mmmmmmeeeee benim" diye bağırınıyor. hahahahaha Şahane pastalarının herkesle paylaşman çok güzel..kolay gelsin yaratıcı arkadaşım.
    Güneş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Güneşcim,yazdıklarınla çok mutlu oldum...bu arada Ateş'e çok güldüm,hala kuzularla oynadığına inanamıyorum,yemediniz mi siz onları :))
      sevgilerrrrr

      Sil
  3. Hoşgeldiniz, ne cici bir isim ve ne güzel çalışmalar .Ellerinize sağlık. Bende yaklaşık 14 aydır bir yemek blogu yazıyorum, inanılşmaz keyifli.Umarım sizde keyif alır ve çalışmalarınızı bizimle paylaşırsınız. İsminizden çok etkilendim, çünkü bende oğullarımı kuzularım diye severim.Hatta büyük oğluma zuzu derim.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Ihlamurcum :)
    çok teşekkür ederim beğenileriniz için...sizin de ellerinize sağlık,ilk fırsatta bloğunuzu inceleyeceğim,eminim faydalanabileceğim bir sürü tarif vardır...Allah kuzularınıza ve size her daim can sağlığı versin...

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz. Çalışmalarınız çok keyifli. Başarılar diliyorum...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Dropscake,hoşbulduk :)) çok teşekkür ederim..sizin de çalışmalarınız çok güzel..sevgiler

    YanıtlaSil